Välkommen till en av årets första tävlingar


Lördagen den 24 mars 2018 går ASICS Premiärmilen för tolfte gången. Loppet är utmärkt för dig som vill testa formen inför vårens och sommarens tävlingar. Och för dig som helt enkelt vill kickstarta träningen för året. ASICS Premiärmilen är också det enda milloppet där du kan seeda dig för ASICS Stockholm Marathon.
Anmälan

ANMÄL DIG HÄR >>>
Ju snabbare du anmäler dig desto bättre pris får du på ASICS Premiärmilen. Prismatrisen visar de olika nivåerna som gäller fram till loppet 2018.
Banan

2016 fick ASICS Premiärmilen en ny bana. Start- och målområde ligger ca 500 meter från T-banestationen Universitetet. Du springer ett varv på en relativt flack och snabb 10 kilometersbana. Underlaget är främst asfalt. Banan är kontrollmätt av Micke Hill som är en av Svenska friidrottsförbundets godkända banmätare.

Seedning

Tidigare har löpare i ASICS Stockholm Marathon fått startplats baserad på de senaste två årens bästa resultat på halvmaraton eller längre. Men nu finns chans att i ASICS Premiärmilen springa sig till en bättre startposition.Loppet är det enda milloppet som är seedningsgrundande för maran.

Tidtagning

Vår samarbetspartner, RaceTimer, svarar för tidtagningen. Med hjälp av ett chip på nummerlappen noteras din tid från det att du passerar startlinjen till du passerar mållinjen. Du får också din mellantid vid 5 000 m. Vill du ha ditt resultat via SMS så beställer du det när du anmäler dig.

Har du några frågor?

Undrar du över något så kontakta gärna ASICS Premiärmilens kansli:
E-mail: info@premiarmilen.se
Telefon: 08-545 664 40 måndag–fredag kl 9–12 och 13–16.